Hodnocení a recenze výkonu na Automobilovedily24.cz

4.80 /5

( Recenze - 204681 )

4.80 /5
(Recenze - 204681)
  • 5
    (171079)
  • 4
    (30179)
  • 3
    (1472)
  • 2
    (934)
  • 1
    (1017)
  • Náklady na produkty + 148774

    18387 -
  • Doručení + 80241

    10953 -
  • Sortiment + 145913

    6082 -
  • Snadnost použití + 94912

    2938 -
  • Efektivnost vyhledávání + 69702

    2162 -
Opakovat dynamiku prodeje na Automobilovedily24.cz mezi 2013 a 2017

Zákaznické recenze

Dobrý den, objednával jsem také poprvé, tlačil mě čas a kvůli nefunkčnímu vozu jsem nebyl moc klidný . Platba předem a nemalá suma ve mě vzbuzovala nervorzitu. Nicméně musím dodat že díly došli všechny tak jak byli objednány jen člověk musí počkat na vyřízení . U mě celkově 14dní. Na jednu stranu to není tolik když uvážím, že v průmyslovém prostředí bývají běžné lhůty 6 týdnů. D ávám dohromady staršího Focuse a můžu říct, že v Čr zřejmě není konkurenceschopný eshop. Služby eshopu rád využiju i v budoucnu.

Automobilovedily24.cz
2018-05-18

Dobrý den pane Jiří Krkoška. Děkujeme za zpětnou vazbu. Kdybyste něco potřebovali,volejte na naši linku podpory,nebo napište nám na [email protected] vždycky rádi Vám pomoci. Přeji hezký zbytek dne!

Objednával jsem zde poprvé a trošku i z obavami ale jsem mile překvapen přístupem a rychlostí dodání.Za mne mohu tento e-shop vřele doporučit.Sehnal jsem zde hlavní spojkový válec který na českých e-shopech už nejde sehnat a to jsem měl štěstí že byl poslední.Objednáno v úterý a v sobotu doma co víc si přát. A mají i český účet takže nemusíte posílat peníze na zahraniční účet a platit nějaké poplatky.Děkuji za přístup a ochotu a držím palce

Automobilovedily24.cz
2018-05-07

Dobrý den pane Miroslav Mikisek. Děkujeme vám za zpětnou vazbu. S pozdravem tým autodoc.

nejde platit kartou online

Automobilovedily24.cz
2018-05-03

Dobrý den pane Jan Čácha. Spíš vaše karta nemá povolení mezinárodní platby. Poslal jsem vám na email platební údaje naše banky. S pozdravem tým autodoc

Dobry ceny, dobry vyber, ale nesmi se spechat na dodani. Ted jsem zvedavy, jak dopadne pokus o vraceni nepotrebovanych dilu

Automobilovedily24.cz
2018-04-27

Dobrý den pane Heinrich Homola. Vaše zásilka byla odeslána 2018-04-27 S pozdravem tým automobilovedily24

Dobrý den,nevím proč ale chci u Vás dokončit objednávku a nejde mi zapaltit.Nevíte důvod odmítnutí???Děkuji za odpověď Lišková

Automobilovedily24.cz
2018-04-24

Dobrý den pani Věra Lišková. Poslal jsem vám na email odkaz na platbu kartou,když se vám nepodaří platba, spíš neni povolena platba kartou přes internet. Přeji hezký zbytek dne! S pozdravem tým automobilovedily24

Zatím 100% spokojenost. Sehnal jsem expanzní nádobu na Berlingo 2004 a zpraování bych hodnotil 100% . Přitom nikde nejde sehnat a v autorizovaném servise cena katastrofálně přemrštěná. Teď objednáno alternátor a jen doufám, že dorazí do pátku :-( A pokud dorazí přesně ten co byl na obrázku (parametry sedí) je to velmi dobrý eshop. Přitom ceny u konkurence v alternativních dílech šílená včetně nutnosti vrátit svůj starý kus. Držím Vám palce ať máte plno spokojených zákazníků :-) Martin.

Automobilovedily24.cz
2018-04-24

Dobrý den pane Martin Balut Děkujeme za vaší zpětnou vazbu. S pozdravem tým automobilovedily24

100% spokojenost! Na díly si sice musíte pár dní počkat, ovšem ceny jsou parádní! A seženete tu i to, co na ostatních českých eshopech nenaleznete! Mohu jedině doporučit! Několikrát jsem objednával, platil jsem vždy jen převodem na účet a vždy přišlo, co bylo požadováno. Skvěle, jen tak dál! Honza

Automobilovedily24.cz
2018-04-17

Dobrý den pane Honza Škopek. Děkuji za vaši zpětnou vazbu. Kdybyste něco potřeboval, klidně volejte na naši linku podpory, vždycky rádi Vám pomoci. Přeji hezký zbytek dne! S pozdravem tým Autodoc.

nespokojenost

Automobilovedily24.cz
2018-04-17

Dobrý den pane Marian Kubrak. V čem je vaše nespokojenost? Objednal jste náhradní díly 09.04.2018,objednávka byla odeslána 2018-04-10 19:42:56 S pozdravem tým automobilovedily24

+ ceny za náhradní díly jsou přijatelné - delší doba doručení - vrácení zálohy a peníze za vrácené díly trvá značnou dobu

Automobilovedily24.cz
2018-04-10

Dobrý den pane Angel Darmonov. Děkujeme za vaší zpětnou vazbu. Máme hodně zákazníků proto nestíháme zpracovat všichni požadavky,nemějte obavy zálohu dostanete zpět na účet. S pozdravem tym Autodoc.

vše super

Automobilovedily24.cz
2018-04-10

Dobrý den pane Radek Lanc. Děkujeme za zpětnou vazbu. S úctou tím Autodoc.

Dobrý den. Již víc než pětkrát jsem nakoupil u A24 a maximální spokojenost. Zboží, cena, doprava a komunikace bez nejmenší chybičky. Děkuji, těším se na další nákup a doporučuji všem. :)

Automobilovedily24.cz
2018-03-28

Dobrý den pane Jiroušek Tomáš. Děkujeme za zpětnou vazbu! Kdybyste něco potřebovali, zavolejte na naši linku podpory,nebo napište na [email protected] vždycky rádi Vám pomoci. Přeji hezký zbytek dne! S pozdravem tym automobilovedily24.

trochu delší doba dodání.Jinak vše ok.Díky

Automobilovedily24.cz
2018-03-14

Dobrý den pane Libor Učeň. Omlouváme se že tak se stalo! Ale snažíme se vyhovět každému zákazníkovi a odeslat objednávku co nejdřív. S pozdravem tym autodoc.

Dobrý den,chtěla bych se podělit o zkušennost s nákupem z e-shopu. Velká spokojenot jak s objednávkou tak s platbou i doručením. Suprová komunikace a vstřícnost. Děkuji

Automobilovedily24.cz
2018-02-27

Dobrý den pani Eva Pudilová. Děkuji za Váš názor. Kdybyste potřebovali poradit, klidně volejte na naši linku podpory nebo napište [email protected] Přeji hezký zbytek dne! S pozdravem tým Autodoc.

Byla to má první objednávka náhradních dílu na A24, znáte ty prvotní obavy, kamsi do Německa, platba předem, zkrátka obavy z následných problémů. Byl to však jeden z mých nejlepších internetových nákupů! Zboží jsem objednal, obratem mi volali a to česky (nikoliv rodilý mluvčí), stejně tak napsali e-maily se 100 % komunikací i rychlostí, pomohli mi s bankovním převodem a odpověděli na všechny otázky. Od mé objednávky a zaplacení rychlé odeslání a i doručení, vše komunikováno z jejich iniciativy. Mezi jinými díly jsem si objednal i startér, bohužel i přes katalogizaci nabídky právě pro mé konkrétní vozidlo nebyl určen pro mou montáž, zkrátka nepasoval( zde bych ocenil na serveru podrobnější popis, případně technický kótovaný náčrt produktu), opět jsem měl obavy, vrácení zboží, vratka peněz atd. Vše zcela profesionální, oznámil jsem problém, sami mi zaslali list určený a vyplněný pro nalepení a odeslání na poště do Německa. Díl jsem zabalil, nalepil list a předal na poště, nic jsem neplatil, ani nic jiného nezařizoval (hradil jsem v rámci objednávky cca 89 Kč předem). Zvolili jsem v rámci komunikace jiný startér, opět jsem jej uhradil, obratem dostal a je namontován. Peníze za původní, první, chybně objednaný, jsem dostal do týdne na účet, částka byla mírně ponížena, pravděpodobně o desetikoruny v souvislosti se změnou kurzu.Přesto mohu tento shop A24 vřele doporučit, profesinální přístup, skvělá komunikace telefonem i emaily ( nikoliv rodilými mluvčími), skvělá pomoc s řešením mého nákupu, samozřejmě i dobré ceny, ale to je otázkou hledání na internetu. Nákup u této firmy mohu doporučit, je to vstřícnější přístup než u některých tuzemských prodejců.

Automobilovedily24.cz
2018-02-21

Dobrý den pane Bedřich Zitko. Děkuji za Váš názor. Kdybyste potřebovali poradit, klidně volejte na naši linku podpory nebo napište [email protected] Přeji hezký zbytek dne! S pozdravem tým Autodoc.

Zboží se někde na trase zdrželo a v servise to vyřešili bez konkretního dílu. Zboží jsem proto vracel a byl jsem velice mile překvapen, když mi volal pán z A24, že mi posílá papíry k odeslání zboží zpět k nim na jejich náklady. Peníze byly vráceny během pár dní. Naprostá spokojenost se službami i když jsem díl nakonec nepoužil.

Automobilovedily24.cz
2018-02-19

Dobrý den pane Radek Pohl. Děkujeme za váš názor! Kdybyste potřebovali poradit, volejte na naši linku podpory nebo napište [email protected] S pozdravem tým Autodoc.

Objednal jsem si několik dílů a část mi nedošla i přes to, že byly zaplacené všechny díly. Reklamaci jsem zkoušel, ale výmluvy a zboží nedodáno.

Automobilovedily24.cz
2018-02-13

Dobrý den pane Jan Richter. Poslali jsme vám 3 balíky a měli už dávno dorazit. Kdyby náhodou nejaky balík jste ještě nedostal,spojte se s naší linkou podpory. Nebo napište na [email protected]

Objednal jsem si před týdnem ....UPS hlásí že ještě v pátek bylo zboží v německu a teď nic, navíc UPS hlásí váhu 3,5kg , přičemž jsem objednával 2x sadu oleje po 4 litrech a filry takže váha vy měla být více než li dvounásobná????

Automobilovedily24.cz
2018-02-06

Dobrý den pane Petr Barák. Ano pane, máte pravdu objednal jste jenom oleje 8L, váha měla být větší. Ale nebudeme dopředu to komplikovat,po doručení balíku spojte se s námi.Možná že chyba se stala po tisknuti štítků. S pozdravem tým automobilovedily24.

Obchod proběhl bez jakýchkoliv problémů. Pán ochotně zodpověděl veškeré mé dotazy a ověřil správnost vybraných komponent. Jednoznačně 5* a budu se těšit na další spolupráci.

Automobilovedily24.cz
2018-02-06

Dobrý den pane Jakub Dušek. Děkujeme za váš názor a důvěru. Kdybyste něco potřeboval, klidně zavolejte na naši linku podpory,nebo napište nám www.autodoc.cz vždycky rádi Vám pomoci. S pozdravem tým Autodoc.

Objednáno 16.1.2018, doručeno 22.1.2018. Díly za dobré ceny, určitě doporučuji.

Automobilovedily24.cz
2018-01-30

Dobrý den pane Marcel Dorociak. Děkuji za Váš názor. Kdybyste něco potřeboval, klidně zavolejte na naši linku podpory, vždycky rádi Vám pomoci. S pozdravem tým Autodoc.

CHcete 280kc za dopravu??? Jste se zblaznily ne??? Chtel jsem si objednat jeden blbej remen na servo plus kabinovej filtr vse v hodnote kolem 500 a mam platit 280 za dopravu?? Tak to si strcte do pr...ele.. nashle

Automobilovedily24.cz
2018-01-30

Dobrý den pane Martin Tomanec. My jsme německy internet obchod, náhradní díly dovážíme z Německa, proto poštou nejsou 280kč. Když objednávka překročí částku 3000 kč, doprava je zdarma. S pozdravem tým Autodoc.

Recenze jsou zobrazeny selektivně

Ohodnoťte, prosím

Zvolte hodnocení prostřednictvím hvězdiček
5/5
  • Náklady na produkty

    + -
  • Doručení

    + -
  • Sortiment

    + -
  • Snadnost použití

    + -
  • Efektivnost vyhledávání

    + -
Zadejte vaše jméno
Zadejte prosím váš email. Nebude zobrazen na stránce
Chcete-li pokračovat, odsouhlaste naše podmínky Ochrany soukromí.
Váš názor je pro nás důležitý
Košík
#
Váš košík je prázdný