Hodnocení a recenze výkonu na Automobilovedily24.cz

4.80 /5

( Recenze - 204681 )

4.80 /5
(Recenze - 204681)
  • 5
    (171079)
  • 4
    (30179)
  • 3
    (1472)
  • 2
    (934)
  • 1
    (1017)
  • Náklady na produkty + 148774

    18387 -
  • Doručení + 80241

    10953 -
  • Sortiment + 145913

    6082 -
  • Snadnost použití + 94912

    2938 -
  • Efektivnost vyhledávání + 69702

    2162 -
Opakovat dynamiku prodeje na Automobilovedily24.cz mezi 2013 a 2017

Zákaznické recenze

První nákup v pondělí objednáno ve čtvrtek dodáno.bezva.Další objednávka byla v úterý do dnešního dne jsem nedostal správu kdy budou díly odeslány.jinak dík.

Automobilovedily24.cz
2018-01-26

Dobrý den pane Jaroslav Nechvatal. Vaše objednávka 8990833 je na balící lince, dnes bude odeslána. Po odeslání objednávky, budeme vás informovat emailem,kterou přepravní společností jsme poslali balík a číslo zasilky.

Super ceny,v neděli objednáno a v pátek dodáno.Už jsem objednával dvakrát a bez jakýhkoliv problémů.Určitě doporučuji.

Automobilovedily24.cz
2018-01-22

Dobrý den pane Marian Konopecký. Děkujeme za vaší zpětnou vazbu. Kdybyste něco potřeboval,zavolejte na naši linku podpory,nebo napište nám [email protected] vždycky rádi Vám pomoci. S pozdravem tým Autodoc.

Super ceny,díly odpovídají kvalitě,dopravu neovlivníme!Mohu jen doporučit.Díky.

Automobilovedily24.cz
2018-01-15

Dobrý den pane Vladimír Makyta. Děkuji za Váš názor. S pozdravem tým Autodoc.

Tento obchod všem doporučuji. Ceny dílů jsou za super ceny a hlavně všechny díly byly správně vybrané od odborníků této firmy podle VIN. Velká ochota ze strany prodejce.Doprava by mohla být trochu rychleji ale to asi neovlivníte.

Automobilovedily24.cz
2018-01-12

Dobrý den pane Skalický Radek. Děkujeme za vaší zpětnou vazbu Kdybyste něco potřeboval,zavolejte na naši linku podpory,nebo napište nám [email protected] vždycky rádi Vám pomoci. S pozdravem tým Autodoc.

Má zkušenost z touto firmou je velice negativní. Na webu mají napsáno dodání do 24 hodin, ale toto se nezakládá na pravdě. Objednal jsem a zaplatil, nicméně už týden čekám na doručení a stále mají jen výmluvy.

Automobilovedily24.cz
2018-01-09

Dobrý den pane Sýkora Petr. Vaše objednávka byla odeslána----2018-01-06 13:01:03 dodavatel-----UPS číslo balíku-----1Z3XR666683897XXXX Podle čísla balíku,můžete sledovat, kde je vaše zásilka. Už dávno měli ještě dostát balik, kontaktujte UPS.

vse super jednani i rychlost priste urcite zas nakoupim

Automobilovedily24.cz
2017-12-18

Dobrý den pane Kurka. Děkuji za Váš názor. S pozdravem tým Autodoc.

Díly, které jsem si objednal dorazily v pořádku.Výborné ceny a lákavé akce.Vstřícné jednání po telefonu pro upřesnění objednávky.Díky

Automobilovedily24.cz
2017-11-30

Dobrý den pane Horvát. Děkujeme za vaší zpětnou vazbu. S pozdravem tým Autodoc.

Považuji za momentálně nejlepší internetový obchod s autodíly.

Automobilovedily24.cz
2017-11-30

Dobrý den pane Miroslav Vávra. Děkuji za Váš názor. S pozdravem tým Autodoc.

Objednávka byla vyřízena velmi rychle a komunikace s prodejcem také na dobré úrovni. Objednával jsem a platil převodem 16.11. a 22.11. byla objednávka předána na doručovací adrese. Jediné - bych dal za telefonát od dopravní společnosti asi 5 minut před předáním. přivítal bych avízo o přibližné době předání alespoň den předem. O sledování zásilky jsem se pokusil ale nefungovalo. Jinak spokojenost.

Automobilovedily24.cz
2017-11-23

Dobrý den pane Miroslav Bátěk. Děkuji za Váš názor. S pozdravem tým Autodoc.

Super! Mají díly, které tady v Čechách nejsou k sehnání a vše bylo v nejlepším pořádku! Brzy znovu objednám! Díky

Automobilovedily24.cz
2017-11-23

Dobrý den pane Jan Škopek. Děkuji za Váš názor. S pozdravem tým Autodoc.

Jak mohu dat kladne hodnoceni kdyz zbozi ktere jsem si objednal pred tydnem stale nemam a jeste ke vsemu semnou nikdo nekomunikuje. I prez to ze uz jsem poslal nekolyk imailu.

Automobilovedily24.cz
2017-11-23

Dobrý den pane Pavel Dlouhý. Omlouváme se za způsobené nepříjemnosti. Jako náhradu,dame Vám jednorázovou slevu 5% na následující objednávku. S pozdravem tým Autodoc.

Nemůžu dosud hodnotit. Už tři dny, asi kráčí po svých, je zboží na cestě na centrálu DHL. Předtím bylo tři dny na balící lince. Na mailové dotazy žádná reakce. Už jsem 2x rušil termín v servise. Už si připadám jak pitomec.

Automobilovedily24.cz
2017-11-23

Dobrý den pane Kozar. Omlouváme se za způsobené nepříjemnosti. Jako náhrada Vám jednorázova sleva 5% na následující objednávku. S pozdravem tým Autodoc.

Velká spokojenost - podle VIN mi byly doporučeny správné díly, cenová nabídka v pohodě (příznivé ceny), vstřícné jednání. Delší dodací lhůta, ale to je spíše věc dopravce. Platba předem v pořádku, jde o zahraničního dodavatele. Celkově tedy tento obchod velmi doporučuji.

Automobilovedily24.cz
2017-10-30

Dobrý den pane Petr Musil. Děkuji za Váš názor. S pozdravem tým Autodoc.

Při platbě kartou není použita platební brána certifikované platební společnosti, proto jsem změnil způsob platby na bankovní převod. Přestože má příjemce banku v CZ, platební pokyny přišly na zahraniční převod (IBAN, SWIFT). Nebylo uvedeno tuzemské číslo účtu. Způsob úhrady bych doporučil ještě doladit.

Automobilovedily24.cz
2017-10-26

Dobrý den pane Hošek Pavel. My jsme německy internet obchod,sklad a sídlo máme v Německu, proto dostáváte platební bankovní údaje ve formátu IBAN. Ale můžete to hradit jako domácí platba. platební údaje UniCredit Bank CZ kód banky---2700 číslo účtu---2114472427 variabilní symbol---číslo vaše objedky

Velká spokojenost.Objednavka po zaplacení do 5 dnů vyřízena.Díly original a za velmi dobrou cenu.Děkuji Wymer

Automobilovedily24.cz
2017-09-15

Dobrý den pane Jaroslav Wymer. Děkuji za Váš názor. S pozdravem tým Autodoc.

Aha, takže 204 000 hodnocení, a vystavených jich tady mátre 20? A většinu těch kladných Vám píší najatí studenti? Proč nemáte opravdu objektivní hodnocení na Heuréce?

Automobilovedily24.cz
2017-09-06

Dobrý den. Zkuste osobne něco objednat a budete mít přehled.Aspoň budete v obraze. S pozdravem Pavel Novotný.

Spokojenost, ceny na kvalitní japonské značky dílů asi nejlepší na trhu (občas je někde něco levnější, ale celkově dost ušetříte). Rychlost dodání skvělá, i když jsem čekal na naskladnění jedné položky.

Automobilovedily24.cz
2017-09-06

Dobrý den. Děkuji za Váš názor. S pozdravem tým Autodoc.

Jsem velice spokojen, vřele doporučuji!

Automobilovedily24.cz
2017-08-21

Dobrý den pane Frantisek Gondek. Děkuji za Váš názor. S pozdravem tým Autodoc.

Spokojenost

Automobilovedily24.cz
2017-08-21

Dobrý den pane Mykola Kolos. Děkuji za Váš názor. S pozdravem tým Autodoc.

Nedoporucuji! Objednal jsem si brzdove desticky od vyrobce 'Blue Print' poslali mi desticky od vyrobce 'Stark'. O zmene mne ani neinformovali. 'Stark' desticky nemeli vylistovane ani v nabidce e-shopu. Vraceni zbozi do Nemecka nema smysl - vzhledem k cene postovneho, ktere musi zaplatit kupujici... Tomas

Automobilovedily24.cz
2017-08-21

Dobrý den pane Tomas Marczi. Ano, zrovna když jste objednal brzdove desticky od vyrobce 'Blue Print' neměli jsme je skladem,nahradili jsme je alternativním dílem od vyrobce 'Stark,udělali jsme pro vás cenově vynikající nabídku,cena Starka ---1290,94 CZK ,Vy jste je od nás dostal za 299.24 CZK + 3 roky Záruky.I vy nejste spokojeni s náma?

Recenze jsou zobrazeny selektivně

Ohodnoťte, prosím

Zvolte hodnocení prostřednictvím hvězdiček
5/5
  • Náklady na produkty

    + -
  • Doručení

    + -
  • Sortiment

    + -
  • Snadnost použití

    + -
  • Efektivnost vyhledávání

    + -
Zadejte vaše jméno
Zadejte prosím váš email. Nebude zobrazen na stránce
Chcete-li pokračovat, odsouhlaste naše podmínky Ochrany soukromí.
Váš názor je pro nás důležitý
Košík
#
Váš košík je prázdný