loader
Počkejte, prosímdotted

Hodnocení a recenze výkonu na Automobilovedily24.cz

4.80 /5

( Recenze - 205712 )

4.80 /5
(Recenze - 205712)
  • 5
    (171091)
  • 4
    (30180)
  • 3
    (1473)
  • 2
    (934)
  • 1
    (1018)
  • Náklady na produkty + 148781

    18391 -
  • Doručení + 80249

    10958 -
  • Sortiment + 145922

    6085 -
  • Snadnost použití + 94921

    2940 -
  • Efektivnost vyhledávání + 69711

    2164 -
Opakovat dynamiku prodeje na Automobilovedily24.cz mezi 2013 a 2017

Zákaznické recenze

L.V.
2018-11-19

Rád bych touto cestou poděkoval podpoře na webu www.automobilovedily24.cz za její ochotu, vstřícnost a trpělivost. Na žádost mě mnou vybrané díly ověřili dle VIN a doporučili náhrady. Mohu jen doporučit! Objednal jsem si díly ve dvou objednávkách a každá byla zabalena ve dvou balících. Jedna objednávka byla zaslaná dopravní společností GLS a byla do 5 dnů od odeslání doručena vpořádku (2bal) na mou adresu (řidič mě před dodáním kontaktoval). Pochvala ! Za to druhá objednávka byla zaslána prostřednictvím DHL (spolupracuje s PPL CZ - předává zasilky k doručení) a ta je po 11 dnech ještě nedoručena!!! Bez Aviza PPLCZ předalo zásilku k vyzvednutí do Parcelshopu (místa k vyzvednuti v nejbližší čtvrti s otevírací dobou 10:00-18:00), aníž jsem o to požádal. Bohužel pracuji od 7:00-19:00, takže není v mých silách balíky zde vyzvednout. Od 14.11 do 16.11 mě na zákaznické podpoře slibovali každý den doručení na mou kontaktní adresu (nahradního příjemce), ani jednou slib nedodrželi. Jako výmluvu, že je zásilka uložena v Parcelshopu mě sdělili, že jim jejich Partnerská společnost DHL nepředala kontaktní údaje na příjemce (pouze PSČ - co to je za nesmysl? Musel jsem je doplnit telefonicky!). Kontaktovat PPLCZ můžete telefonem na zakaznické lince nebo emailem. Na email vám přijde odpověď, že reakce na váš email může trvat i několik dní a na telefonu vám zákaznická podpora vše slíbí, ale nic nedodrží. Pokud jsem chtěl kontakt na nadřízenou osobu nebo na vedení společnosti, odmítnou vám ho dát. Stačí se podívat na google maps a zobrazit si hodnocení společnosti PPL CZ a vše vám bude jasné. Je to NEJHORŠÍ DOPRAVNÍ SPOLEČNOST v ČR, prosím nepoužívejte společnost DHL/ PPLCZ !!! Zbytečně vám kazí celkový dojem ! Za chyby dopravce nemůžete, ale lze se z nich poučit. Ještě jednou děkuji.

B.Z.
2018-02-21

Byla to má první objednávka náhradních dílu na A24, znáte ty prvotní obavy, kamsi do Německa, platba předem, zkrátka obavy z následných problémů. Byl to však jeden z mých nejlepších internetových nákupů! Zboží jsem objednal, obratem mi volali a to česky (nikoliv rodilý mluvčí), stejně tak napsali e-maily se 100 % komunikací i rychlostí, pomohli mi s bankovním převodem a odpověděli na všechny otázky. Od mé objednávky a zaplacení rychlé odeslání a i doručení, vše komunikováno z jejich iniciativy. Mezi jinými díly jsem si objednal i startér, bohužel i přes katalogizaci nabídky právě pro mé konkrétní vozidlo nebyl určen pro mou montáž, zkrátka nepasoval( zde bych ocenil na serveru podrobnější popis, případně technický kótovaný náčrt produktu), opět jsem měl obavy, vrácení zboží, vratka peněz atd. Vše zcela profesionální, oznámil jsem problém, sami mi zaslali list určený a vyplněný pro nalepení a odeslání na poště do Německa. Díl jsem zabalil, nalepil list a předal na poště, nic jsem neplatil, ani nic jiného nezařizoval (hradil jsem v rámci objednávky cca 89 Kč předem). Zvolili jsem v rámci komunikace jiný startér, opět jsem jej uhradil, obratem dostal a je namontován. Peníze za původní, první, chybně objednaný, jsem dostal do týdne na účet, částka byla mírně ponížena, pravděpodobně o desetikoruny v souvislosti se změnou kurzu.Přesto mohu tento shop A24 vřele doporučit, profesinální přístup, skvělá komunikace telefonem i emaily ( nikoliv rodilými mluvčími), skvělá pomoc s řešením mého nákupu, samozřejmě i dobré ceny, ale to je otázkou hledání na internetu. Nákup u této firmy mohu doporučit, je to vstřícnější přístup než u některých tuzemských prodejců.

M.
2018-06-14

Toto byla moje první objednávka. Trošku mne zaskočila platba předem. Ale jelikož cena byla vůči náhradním dílům v obchodech v ČR o dost vyšší-riskl jsem to. Hned přišel email, že mi zboží zkontrolují, ať pošlu VIN-učinil jsem-a ještě že tak-spletl jsem se v jednom artiklu. Paní mi po meilu objednávku upravila. Po odeslání peněz platbou převodem (platbu jsem zadával příkazem-neplatím kartou po netu-to je ale čistě moje věc) bylo zboží zabaleno a čekalo jen na doručení peněz na jejich účet. Zboží další den bylo odesláno a dnes již doručeno. Líbí se mi počtovné zdarma při větší částce-teď nevím přesně-nad 4tis? No a hlavně - celkově jsem za zboží(kotouče, destičky, zámek dveří,čidlo teploty) zaplatil něco málo přes 4tis, u v ČR to samé skoro5, a u nás v kamenném obchodě když mi borec dal slevu 30% jsem se dostal na 6000tis.... takže od teď budu nakupovat tady. Platby předem bych se asi nebál... Zboží dorazilo řádně zabalené a v pořádku-všem tedy po první zkušeností tímto doporučuji.

E.Z.
2018-08-06

Celkově nespokojen......Objednávka byla poslána,zaplacena,email po objednávce,který měla firma zaslat,nepřišel.Nejhorší je ale zásilková služba.Od minulého pátku 3.8.2018 volá řidič že už veze objednané zboží,"v pátek nepřijel",(na telefon nereagova),poté volal v sobotu 4.8. dopoledne,že zboží opět veze,po 16:00hod voláme řidiči kde se nachází???,odpověděl že zboží nebylo vyskladněno a tudíž ho nemá naložené?!?!?! a že zboží přiveze v pondělí 6.8.2018.Opět tedy voláme řidíči,jak a kdy máme čekat zboží,odpověděl že zboží naložil kolega a že zboží přiveze v úterý 7.8.2018?!?!?!,pokud ale na to zboží pospícháme,ať si pro něj někam zajedeme(myšleno tak,že oni nám řeknou adresu kde se zrovna řidič nachází a pojedeme si sami pro objednané zboží),že čekání na díly nějaké bude,s tím bylo počítáno,ale takový přístup jsme nečekali ani z legrace,že byla zaplacena objednávka bez informativního emailu a zaplacena doprava,která zdělí že si zboží máte vyzvednout sami,tak takhle opravdu "NE"

P.M.
2018-08-20

Byl jsem obchodem nadšen, ALE bohužel celá radost se zvrtla ve velké zklamání. PPL doručilo zaplacený balík za 5 tisíc úplně někomu jinému a ani se pak nesnažili zvědat telefony (za to Automobilové díly moc nemohou) .. jenže pak si s radostí, že jste našli svůj balíček, sednete s krabicí ke stolu a začnete otevírat a zjistíte, že ve velké sadě tesnění hlavy motoru chybí několik dílů, a protože sada byla rozříznutá (otevřená) a přelepená páskou, zjistíte, že v samotném těsnění pod hlavu je celkem hluboká rýha v místě otevření sady.. Uvidím, jak se k tomu vyjádří, rád bych vyjádřil spokojenost.

K.
2019-05-29

Já osobně jsem s tímto obchodem maximálně spokojen. Mnou objednané zboží bylo za poloviční cenu, než za jakou je prodáváno v tuzemských e-shopech. Doba doručení od objednání 4 pracovní dny, což je na dopravu ze zahraničí velice slušný výkon. Cena dopravného ze zahraničí je sice logicky o malinko vyšší, než u tuzemských e-shopů, ale ta zhruba stovka navíc se mi mnohonásobně vrátila v nižší ceně zboží. V případě potřeby se budu na tento e-shop obracet i nadále a doufám, že nebudu zklamán, jako někteří ze zdejších respondentů. Zatím však opravdu ke zklamání žádný důvod nemám.

J.K.
2018-05-18

Dobrý den, objednával jsem také poprvé, tlačil mě čas a kvůli nefunkčnímu vozu jsem nebyl moc klidný . Platba předem a nemalá suma ve mě vzbuzovala nervorzitu. Nicméně musím dodat že díly došli všechny tak jak byli objednány jen člověk musí počkat na vyřízení . U mě celkově 14dní. Na jednu stranu to není tolik když uvážím, že v průmyslovém prostředí bývají běžné lhůty 6 týdnů. D ávám dohromady staršího Focuse a můžu říct, že v Čr zřejmě není konkurenceschopný eshop. Služby eshopu rád využiju i v budoucnu.

M.
2017-06-03

Po neschopnosti českých dodavatelů autodílů a e-schopů, kde navíc mají zboží vtipně označeno jako skladem a následném tvrzení, že je nesehnatelné i v německu, jsem si s počáteční nedůvěrou při platbě předem, že peníze již neuvidím objednal díly na těchto stránkách - tedy v tom německu. Největší zdržení bylo při placení kartou na straně KB banky, kdy převedení do zahraničí trvalo týden. Po převedení platby bylo zboží za dva dny u mne. Nevýhodou je drahé doručení u neskladného zboží. Jinak doporučuji všem :-)

M.B.
2018-04-22

Zatím 100% spokojenost. Sehnal jsem expanzní nádobu na Berlingo 2004 a zpraování bych hodnotil 100% . Přitom nikde nejde sehnat a v autorizovaném servise cena katastrofálně přemrštěná. Teď objednáno alternátor a jen doufám, že dorazí do pátku :-( A pokud dorazí přesně ten co byl na obrázku (parametry sedí) je to velmi dobrý eshop. Přitom ceny u konkurence v alternativních dílech šílená včetně nutnosti vrátit svůj starý kus. Držím Vám palce ať máte plno spokojených zákazníků :-) Martin.

M.M.
2018-05-05

Objednával jsem zde poprvé a trošku i z obavami ale jsem mile překvapen přístupem a rychlostí dodání.Za mne mohu tento e-shop vřele doporučit.Sehnal jsem zde hlavní spojkový válec který na českých e-shopech už nejde sehnat a to jsem měl štěstí že byl poslední.Objednáno v úterý a v sobotu doma co víc si přát. A mají i český účet takže nemusíte posílat peníze na zahraniční účet a platit nějaké poplatky.Děkuji za přístup a ochotu a držím palce

M.B.
2017-11-22

Objednávka byla vyřízena velmi rychle a komunikace s prodejcem také na dobré úrovni. Objednával jsem a platil převodem 16.11. a 22.11. byla objednávka předána na doručovací adrese. Jediné - bych dal za telefonát od dopravní společnosti asi 5 minut před předáním. přivítal bych avízo o přibližné době předání alespoň den předem. O sledování zásilky jsem se pokusil ale nefungovalo. Jinak spokojenost.

J.
2019-03-24

Nezlobte se na mne, ale dodatečně podhodit k ceně přemrštěnou dopravu 1126 Kč mi přijde ZNAČNĚ nefér. O této ceně by měl být zákazník informován dopředu a ne až po vyplnění všech údajů při posledním kroku před platbou. Ceny máte dobré, vyhledávání také, ale navýšení celkové ceny o 1/3 je opravdu hrozné. Pokud chcete podnikat v ČR a dovážet zboží z ciziny, OK, ale ne na úkor nákladů na dopravu.

M.Z.
2017-08-15

Bohužel díl objednaný přímo podle typu mého vozu nepasoval (homokinetický kloub na jiný vůz), na dotaz před nákupem ohledně porovnání VIN mi nikdo přes týden neodpověděl a na podporu s požadavkem na řešení se nemohu dovolat. Musím pochválit, že cena za dopravu z DE je slušná a cena dílu také (porovnám-li ceny u nás), ale se zakoupeným zbožím a přístupem jsem naprosto nespokojený.

P.V.
2018-11-03

Dobrý den. V uterý 30.10 jsem si u vás objednal náhradní dily a problém je vtom že jsem ještě neobdržel žadný email o zaplacení protože, jsem dané díly platil ještě ten den a čas na váš ůčet Takže tet nevím jesi vám platba na váš ůčet byla zaplacena. má Banka mi odeslala sms že platbu zaslala z ůčtu na ůčet. Dotet mi domů nedošlo zboží, diky za odpověd.

P.F.
2018-11-11

V košíku jsem měl 6 položek a jejich cena cca 1150 kč. Po vyplnění kontaktu a adresy doručení je výsledná cena přes 1500 kč..Je to normální ? Za nějakou nesmyslnou záruku na vracení zboží si účtujete 90 kč + poštovné za obyčejný balík do 3 kg 280 kč.. Za mě určitě NE!!!! Jdu si objednat zboží někde jinde. Dost velké zklamání od Vás..

R.P.
2018-02-18

Zboží se někde na trase zdrželo a v servise to vyřešili bez konkretního dílu. Zboží jsem proto vracel a byl jsem velice mile překvapen, když mi volal pán z A24, že mi posílá papíry k odeslání zboží zpět k nim na jejich náklady. Peníze byly vráceny během pár dní. Naprostá spokojenost se službami i když jsem díl nakonec nepoužil.

Z.
2019-06-06

Spokojenost s dodáním i sortimentem. Jediné, co bych ocenil, je více informací o zboží na e-shopu. Konkrétně např. který z výrobců dodává originál díly do prvovýroby výrobci automobilu. Zjišťoval jsem to na jiném e-shopu, který toto info na svých stránkách má. Jinak nelze nic vytknout, zejména bych vyzvedl příznivé ceny.

Automobilovedily24.cz
2019-06-06

Dobrý den Vážený zákazníku. Děkujeme za vaší zpětnou vazbu,jsme rádi že jste spokojeni s našimi služby. Na našem webu nabízíme jenom druhovýrobu, vyrobenou podle originálních čísel. Děkujeme že jste zvolil náš internetový obchod. Přeji hezký zbytek dne! S pozdravem tým automobilovedily24

M.C.
2019-03-13

Tento obchod doporučuji, vyřízení objednávky proběhlo v pořádku i když bych ocenil možnost podívat se na stav objednávky v historii, než se dodá. Zboží by mohlo být zabaleno lépe. Zpracování světel by mohlo být lepší, ale to už není problém obchodu, ale dodavatele. Dodání bylo do týdne. Za mě určitě se rád vrátím.

T.M.
2017-08-17

Nedoporucuji! Objednal jsem si brzdove desticky od vyrobce 'Blue Print' poslali mi desticky od vyrobce 'Stark'. O zmene mne ani neinformovali. 'Stark' desticky nemeli vylistovane ani v nabidce e-shopu. Vraceni zbozi do Nemecka nema smysl - vzhledem k cene postovneho, ktere musi zaplatit kupujici... Tomas

P.H.
2017-10-22

Při platbě kartou není použita platební brána certifikované platební společnosti, proto jsem změnil způsob platby na bankovní převod. Přestože má příjemce banku v CZ, platební pokyny přišly na zahraniční převod (IBAN, SWIFT). Nebylo uvedeno tuzemské číslo účtu. Způsob úhrady bych doporučil ještě doladit.

Recenze jsou zobrazeny selektivně

Ohodnoťte, prosím

Zvolte hodnocení prostřednictvím hvězdiček
5/5
  • Náklady na produkty

    + -
  • Doručení

    + -
  • Sortiment

    + -
  • Snadnost použití

    + -
  • Efektivnost vyhledávání

    + -
Zadejte vaše jméno
Zadejte prosím váš email. Nebude zobrazen na stránce
Chcete-li pokračovat, odsouhlaste naše podmínky Ochrany soukromí.
Váš názor je pro nás důležitý
Košík
#
Váš košík je prázdný