Hodnocení a recenze výkonu na Automobilovedily24.cz

4.80 /5

( Recenze - 204681 )

4.80 /5
(Recenze - 204681)
  • 5
    (171079)
  • 4
    (30179)
  • 3
    (1472)
  • 2
    (934)
  • 1
    (1017)
  • Náklady na produkty + 148774

    18387 -
  • Doručení + 80241

    10953 -
  • Sortiment + 145913

    6082 -
  • Snadnost použití + 94912

    2938 -
  • Efektivnost vyhledávání + 69702

    2162 -
Opakovat dynamiku prodeje na Automobilovedily24.cz mezi 2013 a 2017

Zákaznické recenze

Rád bych touto cestou poděkoval podpoře na webu www.automobilovedily24.cz za její ochotu, vstřícnost a trpělivost. Na žádost mě mnou vybrané díly ověřili dle VIN a doporučili náhrady. Mohu jen doporučit! Objednal jsem si díly ve dvou objednávkách a každá byla zabalena ve dvou balících. Jedna objednávka byla zaslaná dopravní společností GLS a byla do 5 dnů od odeslání doručena vpořádku (2bal) na mou adresu (řidič mě před dodáním kontaktoval). Pochvala ! Za to druhá objednávka byla zaslána prostřednictvím DHL (spolupracuje s PPL CZ - předává zasilky k doručení) a ta je po 11 dnech ještě nedoručena!!! Bez Aviza PPLCZ předalo zásilku k vyzvednutí do Parcelshopu (místa k vyzvednuti v nejbližší čtvrti s otevírací dobou 10:00-18:00), aníž jsem o to požádal. Bohužel pracuji od 7:00-19:00, takže není v mých silách balíky zde vyzvednout. Od 14.11 do 16.11 mě na zákaznické podpoře slibovali každý den doručení na mou kontaktní adresu (nahradního příjemce), ani jednou slib nedodrželi. Jako výmluvu, že je zásilka uložena v Parcelshopu mě sdělili, že jim jejich Partnerská společnost DHL nepředala kontaktní údaje na příjemce (pouze PSČ - co to je za nesmysl? Musel jsem je doplnit telefonicky!). Kontaktovat PPLCZ můžete telefonem na zakaznické lince nebo emailem. Na email vám přijde odpověď, že reakce na váš email může trvat i několik dní a na telefonu vám zákaznická podpora vše slíbí, ale nic nedodrží. Pokud jsem chtěl kontakt na nadřízenou osobu nebo na vedení společnosti, odmítnou vám ho dát. Stačí se podívat na google maps a zobrazit si hodnocení společnosti PPL CZ a vše vám bude jasné. Je to NEJHORŠÍ DOPRAVNÍ SPOLEČNOST v ČR, prosím nepoužívejte společnost DHL/ PPLCZ !!! Zbytečně vám kazí celkový dojem ! Za chyby dopravce nemůžete, ale lze se z nich poučit. Ještě jednou děkuji.

Automobilovedily24.cz
2018-11-19

Dobrý den pane Vyleťal. Děkujeme za vaší zpětnou vazbu.Jsme rádi,že jste spokojeni s našimi služby. Taky děkujeme za upozornění,ohledně společnosti PPL CZ S pozdravem tým automobilovedily24

Dobrý den.Byl jsem spokojen jak s cenou zboží tak s dopravou...

Automobilovedily24.cz
2018-11-13

Dobrý den pane Andrej Nevolin. Děkujeme za vaší zpětnou vazbu. Jsme rádi,že jste spokojeni s našimi služby. S pozdravem tým automobilovedily24

V košíku jsem měl 6 položek a jejich cena cca 1150 kč. Po vyplnění kontaktu a adresy doručení je výsledná cena přes 1500 kč..Je to normální ? Za nějakou nesmyslnou záruku na vracení zboží si účtujete 90 kč + poštovné za obyčejný balík do 3 kg 280 kč.. Za mě určitě NE!!!! Jdu si objednat zboží někde jinde. Dost velké zklamání od Vás..

Automobilovedily24.cz
2018-11-11

Dobrý den pane Pavel Forman. Standardni doprava z Německa----280 kč DODÁNÍ. https://www.automobilovedily24.cz/dodani S pozdravem tým automobilovedily24

Dobrý den. V uterý 30.10 jsem si u vás objednal náhradní dily a problém je vtom že jsem ještě neobdržel žadný email o zaplacení protože, jsem dané díly platil ještě ten den a čas na váš ůčet Takže tet nevím jesi vám platba na váš ůčet byla zaplacena. má Banka mi odeslala sms že platbu zaslala z ůčtu na ůčet. Dotet mi domů nedošlo zboží, diky za odpověd.

Automobilovedily24.cz
2018-11-03

Dobrý den pane Velcl Petr. Peníze ještě ne dorazily na účet. Bankovní transakce trvá tři až čtyři dny. Jakmile peníze dorazí,Vaše objednávka bude zpracovaná a odeslana. Na email dostanete zprávu,kterem kurýrem jsme to poslali a číslo zásilky. S pozdravem tým automobilovedily24

Doporučuji, dobré ceny, vstřícné profesionální jednání, když objednaný díl není skladem, nabídnuta náhrada podle originálního OEM, rychlé dodání.

Automobilovedily24.cz
2018-10-23

Dobrý den pane Jiří Holinka. Děkujeme za vaší zpětnou vazbu. Jsme rádi,že jste spokojeni s našimi služby. S pozdravem tým automobilovedily24

Tak níže problémy vyřešeny, peníze vráceny, nové díly zaslány. Byl jsem trochu překvapen, že ohledně platby mě pak kontaktovali z polského eshopu autoczesciexpert.pl, faktura je z Autodoc.. Ale nejspíše to je jeden velký obchod :)

Automobilovedily24.cz
2018-09-14

Dobrý den pane Pavel Melničák. Jsem rád že jste spokojeni s našimi služby. S pozdravem tým Autodoc.

Všem doporučuji super ceny,dodání a komunikace ....

Automobilovedily24.cz
2018-09-11

Dobrý den pane Lukáš Budinský. Děkujeme za vaší zpětnou vazbu.Jsme rádi,že jste spokojen s našimi služby. S pozdravem tým automobilovedily24.

Byl jsem velice spokojen jak s cenou zboží tak s dopravou...

Automobilovedily24.cz
2018-09-01

Dobrý den pane Petr Janka. Děkujeme za vaší zpětnou vazbu.Jsme rádi,že jste spokojeni s našimi služby. S pozdravem tým automobilovedily24

Byl jsem obchodem nadšen, ALE bohužel celá radost se zvrtla ve velké zklamání. PPL doručilo zaplacený balík za 5 tisíc úplně někomu jinému a ani se pak nesnažili zvědat telefony (za to Automobilové díly moc nemohou) .. jenže pak si s radostí, že jste našli svůj balíček, sednete s krabicí ke stolu a začnete otevírat a zjistíte, že ve velké sadě tesnění hlavy motoru chybí několik dílů, a protože sada byla rozříznutá (otevřená) a přelepená páskou, zjistíte, že v samotném těsnění pod hlavu je celkem hluboká rýha v místě otevření sady.. Uvidím, jak se k tomu vyjádří, rád bych vyjádřil spokojenost.

Automobilovedily24.cz
2018-08-20

Dobrý den pane Pavel Melničák. Je nám líto pane,že tak se stalo.Nemůžeme za to,že dopravní společnost tak se chová k zákazníkum. Ale stejně,dostali jste od nás podací lístek,pro návrat sady těsnění,náhradní díl který je poškozený,vyměníme za nový. Nemějte obavy,občas se tak stává,ale vždy se dá domluvit a najít správné řešení. S pozdravem tým automobilovedily24

Dejte si velký pozor na tuto firmu !!!! TATO FIRMA POUŽÍVA UČET PRO 3 FIRMY STEJNÝÝÝ !!! PO ZAPLACENÍ ZBOŽÍ KTERÉ BYLO OMYLEM ZAPLACENO V DALEKO VYŠÍ ČÁSTCE A TO MÍSTO 2334.- Kč 227669,. Po okamžite domluvě tohoto omylu že pošlou obratem peníze spět do dnešího dne nedošly !!!

Automobilovedily24.cz
2018-08-15

Dobrý den pane Karel Macek. Omlouváme se že tak se stálo,spiš došlo k nějaké chybě v systému. Vaši žádost pro návrat peněz zpět na účet, jsme dostavili 08.08.2018,jenom Dnes 14.08.2018, jsme zjistili že peníze nebyly připsány na váš účet. Po zjištění chyby,ihned peníze jsme poslali na váš účet. Ohledně firm!Firma je jedna,ale používáme 3 webové stránky,při registraci,na jednom webu,můžete používat všichni tři. Ještě jednou se omlouváme za komplikace. Očekávejte peníze zpět na účet. S pozdravem tým Autodoc.

Celkově nespokojen......Objednávka byla poslána,zaplacena,email po objednávce,který měla firma zaslat,nepřišel.Nejhorší je ale zásilková služba.Od minulého pátku 3.8.2018 volá řidič že už veze objednané zboží,"v pátek nepřijel",(na telefon nereagova),poté volal v sobotu 4.8. dopoledne,že zboží opět veze,po 16:00hod voláme řidiči kde se nachází???,odpověděl že zboží nebylo vyskladněno a tudíž ho nemá naložené?!?!?! a že zboží přiveze v pondělí 6.8.2018.Opět tedy voláme řidíči,jak a kdy máme čekat zboží,odpověděl že zboží naložil kolega a že zboží přiveze v úterý 7.8.2018?!?!?!,pokud ale na to zboží pospícháme,ať si pro něj někam zajedeme(myšleno tak,že oni nám řeknou adresu kde se zrovna řidič nachází a pojedeme si sami pro objednané zboží),že čekání na díly nějaké bude,s tím bylo počítáno,ale takový přístup jsme nečekali ani z legrace,že byla zaplacena objednávka bez informativního emailu a zaplacena doprava,která zdělí že si zboží máte vyzvednout sami,tak takhle opravdu "NE"

Automobilovedily24.cz
2018-08-06

Dobrý den pani Emilie Zahrádková. Vaši objednávku jsme odeslali 2018-08-01 15:30:55 Dnes jsem kontroloval doručení vaší zásilky.Kurýr DHL,na webu nechává poznámky že potřetí nemůže doručit zásilku,prej nejste na adrese dodání. Děkujeme že jste nás upozornili,nevěděli jsme že z dopravcem DHL jsou takovýhle potíže. Omlouváme se že tak se stalo! S pozdravem tým automobilovedily24.

Dobrý den! Příjemně překvapený tak rychlým doručením! Velký respekt k celému týmu! Úspěch a prosperita!

Automobilovedily24.cz
2018-08-06

Dobrý den pane Rychkov Ivan. Děkuji za zpětnou vazbu. Jsme rádi že jste spokojeni s našimi služby. S pozdravem tým autodoc.

Zdravím, cena dobrá ale dodávka strašná. Chladič jde z německa a ješte ho nemám. Je to devátý den od objednávky a auto je stále rozebrané na zvedáku. :-( F.M.

Automobilovedily24.cz
2018-08-06

Dobrý den pane František Marušinec. Podle sledovací čísla, vaše zásilka byla doručena ještě 03.08.2018 14:29 Přeji hezký zbytek dne! S pozdravem tým automobilovedily24

Dobrý den, jsem velice spokojený vše funguje jak má, jsou 100% .DOPORUČUJI

Automobilovedily24.cz
2018-08-01

Dobrý den pane Emil Gabčo. Děkujeme za zpětnou vazbu.Jsme rádi že jste spokojeni s naším internet-obchodem. S pozdravem tým autodoc.

Vážení, našel jsem váš obchod náhodou. Objednal zboží, které došlo až na způsob doručování v ČR v pořádku. Jsem velmi spokojený. Děkuji.

Automobilovedily24.cz
2018-07-19

Dobrý den pane Roman Vrzák. Děkujeme za zpětnou vazbu,a že jste zakaznikem našeho internet obchodu. Budeme se snažit nesklamat našich zákazníků. S pozdravem tým autodoc.

Toto byla moje první objednávka. Trošku mne zaskočila platba předem. Ale jelikož cena byla vůči náhradním dílům v obchodech v ČR o dost vyšší-riskl jsem to. Hned přišel email, že mi zboží zkontrolují, ať pošlu VIN-učinil jsem-a ještě že tak-spletl jsem se v jednom artiklu. Paní mi po meilu objednávku upravila. Po odeslání peněz platbou převodem (platbu jsem zadával příkazem-neplatím kartou po netu-to je ale čistě moje věc) bylo zboží zabaleno a čekalo jen na doručení peněz na jejich účet. Zboží další den bylo odesláno a dnes již doručeno. Líbí se mi počtovné zdarma při větší částce-teď nevím přesně-nad 4tis? No a hlavně - celkově jsem za zboží(kotouče, destičky, zámek dveří,čidlo teploty) zaplatil něco málo přes 4tis, u v ČR to samé skoro5, a u nás v kamenném obchodě když mi borec dal slevu 30% jsem se dostal na 6000tis.... takže od teď budu nakupovat tady. Platby předem bych se asi nebál... Zboží dorazilo řádně zabalené a v pořádku-všem tedy po první zkušeností tímto doporučuji.

Automobilovedily24.cz
2018-06-15

Dobrý den pane Marek. Děkujeme za zpětnou vazbu a že doporučujete náš obchod. Děkujeme a vždycky rádi Vám pomoci. Přeji hezký zbytek dne!

nakupuji zde pravidelně díly na svůj vůz. pravda, dvakrát se mi stalo, že díly neseděly. Jednou si toho všiml přímo operátor při vyřizování objednávky, což oceňuji. Jednou mi díly přišly domů. ale to se satne všude... Obecně... jsem spokojený...

Automobilovedily24.cz
2018-06-05

Dobrý den pane Martin Uhlíř. Děkuji za vaši zpětnou vazbu. Kdybyste něco potřebovali,volejte na naši linku podpory,nebo napište nám na [email protected] vždycky rádi Vám pomoci. Přeji hezký zbytek dne!

Dobry den. Co je to prosim "Bezpeční objednávka", kterou bez dovoleni pridavate k objednavke zbozi? Mate i "Nebezpeční objednávku"?

Automobilovedily24.cz
2018-06-04

Dobrý den pane Robert Vindis. odpověď na vaši poptávku. To znamená,kdyby náhodou náhradní díly nepasovali,zboží můžete vrátit během 100 dnů. S pozdravem tým autodoc.

Objednal jsem si zboží a pak jsem hledal recenze. Trochu jsem se obával komplikací ale do týdne jsem obdržel objednané zboží, a to za super cenu, takže rozhodně Vás doporučím svým známým. A děkuji.

Automobilovedily24.cz
2018-06-04

Dobrý den pane Josef Vašíček. Děkuji za Váš názor. S pozdravem tým Autodoc.

Proč nezveřejníte všechny recenze? Negativní se vám nehodí co? Jste podvodníci a z...... Pavelka.

Automobilovedily24.cz
2018-06-04

Dobrý den pane Pavelka Bohumír. Zveřejňujeme skoro všechny recenze.Nejsme podvodníci prostě dodani pneumatiky trvalo díl. Doufám že pneumatiky jste dostal v pořádku. S pozdravem tým autodoc.

Recenze jsou zobrazeny selektivně

Ohodnoťte, prosím

Zvolte hodnocení prostřednictvím hvězdiček
5/5
  • Náklady na produkty

    + -
  • Doručení

    + -
  • Sortiment

    + -
  • Snadnost použití

    + -
  • Efektivnost vyhledávání

    + -
Zadejte vaše jméno
Zadejte prosím váš email. Nebude zobrazen na stránce
Chcete-li pokračovat, odsouhlaste naše podmínky Ochrany soukromí.
Váš názor je pro nás důležitý
Košík
#
Váš košík je prázdný